Garancia

Amennyiben a nálunk vásárolt kiegészítő hibás, sérült vagy egyéb problémát észleltél a termékkel kapcsolatban kérjük, személyesen vagy e-mailben az info@alma-gyar.hu címen illetve telefonon, a 06-30/564-74-34-es (Mammut), 06-30/644-33-30-as (Budaörs) vagy a 06-30/410-47-17-as (Vác) számon jelezd felénk! A termék kézhezvételétől számítva 3 hónap csere-garanciát vállalunk a kiegészítőre illetve 1 hónapot a tokokra (amennyiben nem használatból eredő a hiba) és használt készülékeinkre. Amennyiben gyári Apple garanciális készüléked fordulhatsz hozzánk is, ez esetben intézzük a garanciáztatást vagy bármely budapesti garancia időn belüli hivatalos Apple szerviz egyikéhez.

Cseréltetni személyesen tudod a terméket, a számlát/nyugtát/garanciakártyát/adás-vételi szerződést minden esetben hozd magaddal, anélkül sajnos nem tudunk segíteni.

Amennyiben postán rendeltél tőlünk, kérlek küldd vissza az alábbi címre: Mammut I. földszint, Budapest 1024 Lövőház utca 2-6.A csomagban legyen benne a vásárlást igazoló számla/nyugta/garanciakártya/adás-vételi szerződés illetve elérhetőséged, amin fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítése a Vásárlót terhelik. A garancia nem vonatkozik továbbá: ázásra, törésre, repedésre, szakadásra, kopásra, égésre illetve rajtunk kivülálló személy nem nyúlhat bele és nem szerelheti a készüléket, kiegészítőt.

Szerviz szolgáltatás esetében a garancia CSAKIS A GARANCAKÁRTYÁVAL érévényesíthető, melyen szerepel a készülék típusa, sorozatszáma és a javítás dátuma is.

 

Garancia kijelzőcsere esetén:

- törés, ázás illetve a készülék szétszerelése garanciavesztéssel jár,

- amennyiben a kijelződ csíkos (flexkábel hiba, feltehetően esés következménye), a garancia nem érvényesíthető

- törés nem keletkezett az érintőn, de az LCD rész befolyt, vagy egyáltalán nem látható, esetleg kék képet ad (flexkábel hiba),

  szintén garanciavesztéssel jár

 

 

 

MAGUNKRÓL

A legtöbb szerviz több napos, vagy akár több hetes időtartam alatt vállalja a javításokat. Az Almagyár szervizesei szinte bármely készüléket, legyen szó iPhone, iPad, iPod, Mac készülékről akár 1 órán belül megjavítja, ráadásul 3 hónap garanciával!

KAPCSOLAT

  • 06-30/564-74-34
  • 06-30/644-33-30
  • info@alma-gyar.hu
  • almagyarszerviz

FACEBOOK

© 2020 Almagyár Kft. Minden jog fenntartva